Economis-t

        

      Sortimentul conserve din legume


Nr.art
Legume
Tipul
1
Legume conservate prin sterilizare si pasteorizare
În apă:spanac, zarzavat, foi de viţă
În soluţie de sare:fasole, mazăre, ciuperci
În buluion:vinete, roşii, bame
În ulei:vinete, tocană, ghiveci
În soluţie de oţet:castraveţi,
Sucuri de legume:roşii,morcov
2
Legume congelate
Spanac, conopidă, ardei
3
Legume conservate prin deshidratare
Radăcinoase,ceapă,cartofi,mazăre,fasole
4
Legume conservate prin concentrare
Bulionul de tomate de ardei
Paste de tomate de ardei
5
Legume concentrate prin murare
Castraveţi,gogonele,varză
6
Legume conservate prin suprasărare
Roşii, ardei graşi, fasole, foi de viţă
7
Legume conservate in oţet
Ardei,castraveţi



       Sortimentul conserve din fructe


Nr.art
Fructe
Tipul
1
Fructe conservate în vid şi pasteorizate
Compot, pireuri, sucuri
2
Fructe congelate
Capşuni, vişine, zmeură
3
Fructe conservate prin deshidratare, biofilizare şi afumare
Prune, caise, struguri, visine, cirese
4
Fructe conservate prin concentrare
Marmeladă, magiun, gem, dulceaţă, sucuri
5
Fructe cunservate prin murare
Mere, pere, pepeni, struguri

Categories:

Leave a Reply