Sortimentul conserve din legume
Nr.art | Legume | Tipul |
1 | Legume conservate prin sterilizare si pasteorizare | În apă:spanac, zarzavat, foi de viţă |
În soluţie de sare:fasole, mazăre, ciuperci | ||
În buluion:vinete, roşii, bame | ||
În ulei:vinete, tocană, ghiveci | ||
În soluţie de oţet:castraveţi, | ||
Sucuri de legume:roşii,morcov | ||
2 | Legume congelate | Spanac, conopidă, ardei |
3 | Legume conservate prin deshidratare | Radăcinoase,ceapă,cartofi,mazăre,fasole |
4 | Legume conservate prin concentrare | Bulionul de tomate de ardei |
Paste de tomate de ardei | ||
5 | Legume concentrate prin murare | Castraveţi,gogonele,varză |
6 | Legume conservate prin suprasărare | Roşii, ardei graşi, fasole, foi de viţă |
7 | Legume conservate in oţet | Ardei,castraveţi |
Sortimentul conserve din fructe
Nr.art | Fructe | Tipul |
1 | Fructe conservate în vid şi pasteorizate | Compot, pireuri, sucuri |
2 | Fructe congelate | Capşuni, vişine, zmeură |
3 | Fructe conservate prin deshidratare, biofilizare şi afumare | Prune, caise, struguri, visine, cirese |
4 | Fructe conservate prin concentrare | Marmeladă, magiun, gem, dulceaţă, sucuri |
5 | Fructe cunservate prin murare | Mere, pere, pepeni, struguri |
Categories: