Nr. Crt. | Tip produs | Mod de prezentare | |
1 | Produse de caramelaj | Bomboane sticloase neumplute (formate din masă de caramel simple sau cu adaosuri… | |
Bomboane sticloase umplute (Formate din înveliş de caramel (70-80%) şi umplutură (20+30%), umplutura poate fi pastă de fructe, miere, fondant, siropuri, cafea, ciocolată… | |||
2 | Drajeuri | Simple, cu cacao, cu aromă de mentă, cu aromă de lămâie , de cicolată cu nuclu de caraml, din fondant,marţipan,siropuri de zahăr.. | |
3 | Caramele | Cu lapte, cu lapte şi rom, cu fructe, cu cocos, cu mentă… | |
4 | Produse de laborator | Bomboane fondante, jeleuri, bomboane spumoase, serbet. | |
5 | Ciocolată şi produse din ciocolată | Neumplută | Simplă : amăruie, cu vanilie |
Cu adaosuri : cu lapte, cu cafea, fructe confiate | |||
Ciocolată umplută | Cu fondant simplu aromat, cu fondant în amestec cu fructe cu lichior, cu aromă de cicolată. | ||
6 | Halva | Simplă: simplă din pastă de seminţe de floarea soarelui , susan şi halviţă. | |
Cu adaosuri : cacao, cafea, cicolată, alune , fructe, nuci. | |||
Cu adaosuri: cocos, cafea, ciocolată, alune … | |||
7 | Rahat | Simplu : produs preparat prin fireberea unui amestec de zahăr, glucoză, arome şi coloranţi. | |
Cu adios : de cacao, fructe, nuci… |
Categories: